top of page

by

Image by Victor Rodriguez
Glass Buildings

Jouw vliegende carrièrestart!

Sta je na het afronden van jouw master- of bacheloropleiding te popelen om een eerste professionele uitdaging aan te gaan?  

Is het moment gekomen om jouw ervaring in het bedrijfsleven te gebruiken om onze klanten te helpen bij het implementeren van de SAP-producten?  

Of ben je toe aan een nieuwe wending in jouw carrière?  

Dan ben jij dé ideale kandidaat voor onze Rising Star Academy samen met TheValueChain. 

Wat houdt het in?

Een vliegende start is leuk voor jou maar ook voor ons. Daarom zorgen we voor een kader en de juiste begeleiding zodat jij snel de knepen van het vak leert kennen. Dit doen we met een zeven weken durende Rising Star Academy, die start op 7 februari 2023. 

SAP_logo-700x357.png

We dompelen je onder in de wereld van SAP en laten je kennismaken met de belangrijkste systemen en technologieën van het moment en stomen je zo klaar om mee te kunnen draaien op één van onze projecten.  

 

Als starter zijn er nog verschillende invalshoeken mogelijk. Samen met jou gaan we op zoek naar het domein waar jij de meeste affiniteit mee hebt. Binnen onze Rising Star Academy gaan we dieper in op de bedrijfsprocessen bij onze klanten en focussen daarbij op de implementatie ervan met SAP-producten. 

Wat kan jij van ons verwachten?

Tijdens de betaalde in-house opleiding van zeven weken, stomen we je klaar om aan de slag te gaan als fulltime consultant. 

Wij zorgen voor talrijke projecten en professionele uitdagingen waarin je jezelf kan uitleven en ontplooien. Ons team, vol geweldige collega’s, staat paraat om je een warm welkom te heten en zij zullen je met alle plezier bijstaan tijdens je opdrachten.  

Kennisdelen staat hoog op de agenda binnen CANGURU en TheValueChain, elkaar begeleiden is onze tweede natuur. Wij zorgen voor omkadering en coaching om jouw carrière vorm te geven in lijn met jouw ambities.    

Bovendien geven we je de ruimte om actief deel te nemen aan onze interne werking, jouw visie en mening worden geapprecieerd.  

Wij waarderen jouw harde werk en verwelkomen jou tot team CANGURU en TheValueChain. We organiseren tal van leuke (virtuele) fun-activiteiten zodat jij je kan uitleven en je collega’s nog beter kan leren kennen.  

Uiteraard moet er ook brood op de plank komen en geven we, buiten het bovenstaande, ook een mooi loon met tal van extralegale voordelen. 

Wil jij onze klanten helpen om hun eigen klanten te beheren of hen helpen met het verkopen van hun op maat gemaakte producten? Dan zijn SAP Sales Cloud en SAP CPQ (Configure Price Quote) echt iets voor jou. Ga je graag nog dat stapje verder en wil je onze klanten ondersteunen voor de service na verkoop? Met SAP Service Cloud zal je alle juiste tools in handen krijgen.  

Klinkt dit als muziek in de oren? Solliciteer dan zeker voor de Rising Star Academy.

CANGURU… wie zijn we, wat doen we?

Onderdeel van TheValueChain als de Customer Experience Expert in Belgie en onze buurlanden. Wij zijn een jong en out-of-the box denkend Mechels IT-bedrijf gespecialiseerd in SAP-oplossingen voor bedrijven. CANGURU werd opgestart in 2010 en we zijn sindsdien volop aan het bouwen aan een mooi portfolio en laten ondertussen een spoor na van succesvolle projecten.

 

Onlangs zijn we samen met TheValueChain een succevol partnership aangegaan en samen met onze grote honger naar leuke uitdagingen, zijn we op zoek naar extra handen en (vooral) minds om onze fantastische projecten tot een goed einde te brengen.

TheValueChain… We are anything but your average IT crowd.

Wij weten dat we niet de enige SAP experts zijn, maar wij geloven dat onze cultuur verschillend is dan die van onze competitie. 

5 karakteristieken die ons van de rest onderscheiden:

  1. One chain, one team

  2. Work hard, play hard(er)

  3. With great freedom comes great responsibility

  4. Skip the fluff

  5. Committed to the core

Kijk zeker eens op de website van TheValueChain voor meer info: 

https://www.thevaluechain.eu/page/rising-star-academy

Ondertussen zijn we, binnen TheValueChain al met een team van meer dan 300 toffe en gedreven consultants. Je kan onze consultants vinden op projecten met een focus op:

Copy of Rising Star Social post (1).png
  • Customer Experience toepassingen zoals webshops, product configurator, software voor sales en marketing teams

  • S/4HANA, de SAP ERP oplossing voor alles van boekhouding, aankoop- en verkoopprocessen, productie en logistiek

  • Elke technologie in het ruimere SAP-landschap zoals de klassieke ABAP (SAP’s eigen programmeertaal), de laatste JavaScript, HTML5, SAPUI5/Fiori en verschillende SAP-integratieproducten

Hier hebben we zeker nog plaats voor meer fijne collega’s! Jij misschien…?

Our Academy Graduates

Our Academy Graduates

Play Video

Hoe solliciteren?

Stuur je CV met een woordje uitleg naar career@canguru.be.

Wil je meer info? Bel dan Wout op 0475/89.00.97.

bottom of page