De jonge wielrenners van CANGURU-QTS-Air College Cycling Team zijn heel gemotiveerd om er het beste te maken in deze vreemde tijden en dit heeft enkele goede resultaten opgeleverd!

Een overzicht van de wedstrijden van de afgelopen maand.

Credits: Raf Oosterlinck

Ryan Gal werd tweede in de Ronde van Goor op 5 september.

Credits: Facebook

Victor Vaneeckhoute heeft op 9 september de Omnium wedstrijd in Rumbeke gewonnen. De Omnium is een combinatiewedstrijd bestaande uit verschillende proeven. Een officiële Omnium kent 4 proeven: Scratch, Tempo rondes, Afvallingsrondes en een Puntenkoers. Goed gedaan Victor!

Ryan Gal deed het goed in de Bijenkamp race te Eikbergen op 26 september en werd 2e in de eindsprint A categorie.

Wannes Dewulf werd 3e in de Omloop Noordwest-Overrijsel op 26 september na een sterke sprintinspanning.

Viggo Van Neste werd 4de in de massasprint in Escanaffles op 28 september. Hij kreeg de titel van beste jonge renner in het eindklassement en hij won de witte trui in de tweedaagse wedstrijd Ploegsteert - Escanaffles.