Jouw vliegende carrièrestart!
Image by Victor Rodriguez
Glass Buildings

CANGURU… wie zijn we, wat doen we?

Wij zijn een jong en out-of-the box denkend Mechels IT-bedrijf gespecialiseerd in SAP-oplossingen voor bedrijven. CANGURU werd opgestart in 2010 en we zijn sindsdien volop aan het bouwen aan een mooi portfolio en laten ondertussen een spoor na van succesvolle projecten. Door onze grote honger naar leuke uitdagingen, zijn we natuurlijk ook op zoek naar extra handen en (vooral) minds om deze tot een goed einde te brengen. Ondertussen zijn we al met een team van meer dan 80 toffe en gedreven consultants. Je kan onze consultants vinden op projecten met een focus op:

  • Customer Experience toepassingen zoals webshops, product configurator, software voor sales en marketing teams

  • S/4HANA, de SAP ERP oplossing voor alles van boekhouding, aankoop- en verkoopprocessen, productie en logistiek

  • Elke technologie in het ruimere SAP-landschap zoals de klassieke ABAP (SAP’s eigen programmeertaal), de laatste Javascript, HTML5, SAP UI5/Fiori en verschillende SAP-integratieproducten

  • Analytics-toepassingen die rapporteren over alle processen in een bedrijf en gekoppeld worden aan echte Data Science en Machine Learning

Hier hebben we zeker nog plaats voor meer fijne collega’s! Jij misschien…?

Wat ga jij doen?

Een vliegende start is leuk voor jou maar ook voor ons. Daarom zorgen we voor een kader en de juiste begeleiding zodat jij snel de knepen van het vak leert kennen. Dit doen we met een vier weken durende Jumpstart Academy, startend in september 2021.

We dompelen je onder in de wereld van SAP en laten je kennismaken met de belangrijkste systemen en technologieën van het moment en stomen je zo klaar om mee te kunnen draaien op één van onze projecten.

Als starter zijn er nog verschillende invalshoeken mogelijk. Samen met jou gaan we op zoek naar het domein waar jij de meeste affiniteit mee hebt. Binnen onze Jumpstart Academy gaan we dieper in op de bedrijfsprocessen bij onze klanten en focussen daarbij op de implementatie ervan met SAP-producten.

Wil jij onze klanten helpen om hun eigen klanten te beheren of hen helpen met het verkopen van hun op maat gemaakte producten? Dan zijn SAP Sales Cloud en SAP CPQ (Configure Price Quote) echt iets voor jou. Ga je graag nog dat stapje verder en wil je onze klanten ondersteunen voor de service na verkoop? Met SAP Service Cloud zal je alle juiste tools in handen krijgen.

Ga jij liever kijken naar wat onder de motorkap zit? Heb jij een technische achtergrond en wil je die aanspreken? Dan is de technische track jou op het lijf geschreven. Aan de hand van de belangrijkste programmeertalen van het moment zoals Javascript, html5, Python en ABAP (SAP’s eigen taal) nemen we je mee doorheen het huidige SAP-landschap. Daarbij leer je alles over development, uitbreiden van SAP-software en integratie.

 Klinkt dit als muziek in de oren? Geef jezelf dan zeker op voor de Jumpstart Academy. 

Wat verwachten we van jou?

Sta je na het afronden van jouw master- of bacheloropleiding te popelen om een eerste professionele uitdaging aan te gaan? Is het moment gekomen om jouw ervaring in het bedrijfsleven te gebruiken om onze klanten te helpen bij het implementeren van de SAP-producten? Of ben je toe aan een nieuwe wending in jouw carrière? Dan ben jij dé ideale kandidaat voor onze Jumpstart Academy.

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij zorgen voor talrijke projecten en professionele uitdagingen waarin je jezelf kan uitleven en ontplooien. Ons team, vol geweldige collega’s, staat paraat om je een warm welkom te heten en zij zullen je met alle plezier bijstaan tijdens je opdrachten.

Kennisdelen staat hoog op de agenda binnen Canguru, elkaar begeleiden is onze tweede natuur. Wij zorgen voor omkadering en coaching om jouw carrière vorm te geven in lijn met jouw ambities.  

Bovendien geven we je de ruimte om actief deel te nemen aan onze interne werking, jouw visie en mening worden geapprecieerd.

Wij waarderen jouw harde werk en verwelkomen jou tot de Canguru Family. We organiseren tal van leuke (virtuele) fun-activiteiten zodat jij je kan uitleven en je collega’s nog beter kan leren kennen.

Hoe solliciteren?

Stuur je CV met een woordje uitleg naar career@canguru.be.

Wil je meer info? Bel dan Wout op 0475/89.00.97.

Let's talk
sap-partner-300x251.png

Schaliënhoevedreef 20d

2800 Mechelen 

Belgium

BTW: BE0501.887.403

+32 (0)15 64 86 96

©2020 by Canguru.

  • Instagram