Jumpstart Av2 SVG.png

Benieuwd naar onze eerste jumpstarters hun ervaring?

Image by Victor Rodriguez
Glass Buildings

Jouw vliegende carrièrestart!

Sta je na het afronden van jouw master- of bacheloropleiding te popelen om een eerste professionele uitdaging aan te gaan?  

Is het moment gekomen om jouw ervaring in het bedrijfsleven te gebruiken om onze klanten te helpen bij het implementeren van de SAP-producten?  

Of ben je toe aan een nieuwe wending in jouw carrière?  

Dan ben jij dé ideale kandidaat voor onze Jumpstart Academy. 

Wat houdt het in?

Een vliegende start is leuk voor jou maar ook voor ons. Daarom zorgen we voor een kader en de juiste begeleiding zodat jij snel de knepen van het vak leert kennen. Dit doen we met een zes weken durende Jumpstart Academy, tijdens het najaar van 2021. 

SAP_logo-700x357.png

We dompelen je onder in de wereld van SAP en laten je kennismaken met de belangrijkste systemen en technologieën van het moment en stomen je zo klaar om mee te kunnen draaien op één van onze projecten.  

 

Als starter zijn er nog verschillende invalshoeken mogelijk. Samen met jou gaan we op zoek naar het domein waar jij de meeste affiniteit mee hebt. Binnen onze Jumpstart Academy gaan we dieper in op de bedrijfsprocessen bij onze klanten en focussen daarbij op de implementatie ervan met SAP-producten. 

Wat kan jij van ons verwachten?

Tijdens de betaalde in-house opleiding van zes weken, stomen we je klaar om aan de slag te gaan als fulltime consultant. 

Wij zorgen voor talrijke projecten en professionele uitdagingen waarin je jezelf kan uitleven en ontplooien. Ons team, vol geweldige collega’s, staat paraat om je een warm welkom te heten en zij zullen je met alle plezier bijstaan tijdens je opdrachten.  

Kennisdelen staat hoog op de agenda binnen CANGURU, elkaar begeleiden is onze tweede natuur. Wij zorgen voor omkadering en coaching om jouw carrière vorm te geven in lijn met jouw ambities.    

Bovendien geven we je de ruimte om actief deel te nemen aan onze interne werking, jouw visie en mening worden geapprecieerd.  

Wij waarderen jouw harde werk en verwelkomen jou tot team CANGURU. We organiseren tal van leuke (virtuele) fun-activiteiten zodat jij je kan uitleven en je collega’s nog beter kan leren kennen.  

Uiteraard moet er ook brood op de plank komen en geven we, buiten het bovenstaande, ook een mooi loon met tal van extralegale voordelen. 

Wil jij onze klanten helpen om hun eigen klanten te beheren of hen helpen met het verkopen van hun op maat gemaakte producten? Dan zijn SAP Sales Cloud en SAP CPQ (Configure Price Quote) echt iets voor jou. Ga je graag nog dat stapje verder en wil je onze klanten ondersteunen voor de service na verkoop? Met SAP Service Cloud zal je alle juiste tools in handen krijgen.  

Ga jij liever kijken naar wat onder de motorkap zit? Heb jij een technische achtergrond en wil je die aanspreken? Dan is de technische track jou op het lijf geschreven. Aan de hand van de belangrijkste programmeertalen van het moment zoals Javascript, html5, Python en ABAP (SAP’s eigen taal) nemen we je mee doorheen het huidige SAP-landschap. Daarbij leer je alles over development, uitbreiden van SAP-software en integratie. 

 Klinkt dit als muziek in de oren? Solliciteer dan zeker voor de Jumpstart Academy. 

CANGURU… wie zijn we, wat doen we?

Wij zijn een jong en out-of-the box denkend Mechels IT-bedrijf gespecialiseerd in SAP-oplossingen voor bedrijven. CANGURU werd opgestart in 2010 en we zijn sindsdien volop aan het bouwen aan een mooi portfolio en laten ondertussen een spoor na van succesvolle projecten. Door onze grote honger naar leuke uitdagingen, zijn we natuurlijk ook op zoek naar extra handen en (vooral) minds om deze tot een goed einde te brengen. Ondertussen zijn we al met een team van meer dan 80 toffe en gedreven consultants. Je kan onze consultants vinden op projecten met een focus op:

  • Customer Experience toepassingen zoals webshops, product configurator, software voor sales en marketing teams

  • S/4HANA, de SAP ERP oplossing voor alles van boekhouding, aankoop- en verkoopprocessen, productie en logistiek

  • Elke technologie in het ruimere SAP-landschap zoals de klassieke ABAP (SAP’s eigen programmeertaal), de laatste JavaScript, HTML5, SAPUI5/Fiori en verschillende SAP-integratieproducten

  • Analytics-toepassingen die rapporteren over alle processen in een bedrijf en gekoppeld worden aan echte Data Science en Machine Learning

Hier hebben we zeker nog plaats voor meer fijne collega’s! Jij misschien…?

Hoe solliciteren?

Stuur je CV met een woordje uitleg naar career@canguru.be.

Wil je meer info? Bel dan Wout op 0475/89.00.97.