top of page
PinkShorts.png
Post-it.png

Dare to be DIFFERENT, join the GURUS

SAP CPQ Expert Consultant

CANGURU… wie zijn we, wat doen we?

Wij zijn een jong en out-of-the box denkend Mechels IT-bedrijf gespecialiseerd in SAP-oplossingen voor bedrijven. CANGURU, deel van THE VALUECHAIN, werd opgestart in 2010. Sindsdien bouwen we volop aan een mooi portfolio en laten we een spoor van succesvolle projecten na.


Big enough to cure, small enough to care.  Als de Europese customer experience (CX) partner bij uitstek slaat Canguru, de brug tussen business en technologie met focus op de CX-processen. We onderzoeken waar innovatie maximaal rendeert, brengt nieuwe inzichten en ondersteunen bedrijven bij de verbetering van de dagelijkse processen in sales, e-commerce, marketing en service.


Door onze grote honger naar leuke uitdagingen, zijn we ook op zoek naar extra handen en (vooral) minds om deze tot een goed einde te brengen. Je kan onze consultants vinden op projecten met een focus op één van onderstaande zaken:

  • Customer Experience: toepassingen zoals      webshops, product configurator, software voor sales en marketing teams

  • Elke technologie in het ruimere SAP-landschap zoals de      klassieke ABAP (SAP’s eigen programmeertaal), de laatste JavaScript,      HTML5, SAPUI5/Fiori en verschillende SAP-integratieproducten


We hebben dus nog zekerplaats voor meer fijne collega’s! Jij misschien…?

Wat ga jij doen?

SAP CPQ is de SAP-oplossing om een complex configuratie tot quotatie proces te stroomlijnen. Jouw kennis en ervaring zorgt ervoor dat een CPQ systeem perfect opgezet en uitgerold wordt. Zo kan de klant onmiddellijk foutloze offertes genereren. Dankzij jou krijgt de klant betere sales resultaten te zien.


Je maakt deel uit van onze projectteams en organiseert workshops om zo de noden van de klant in kaart te brengen en te analyseren. Je schrijft mee aan de blueprints en werkt aan de configuratie van het systeem. Samen met het team zorg je ervoor dat de vereisten vertaald worden in een optimale set up.


Je begeleidt mee de UATs en staat in voor de nodige opleidingen aan administrators en eindgebruikers.


We rekenen erop dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen jouw domein en je kennis en ervaring deelt met collega’s.

Wat verwachten we van jou? 

Op basis van jouw brede ervaring met SAP CPQ vind je vlot de weg in een klant omgeving. Je ben steeds op zoek naar de optimale oplossing en mogelijke verbeterpunten.  Je neemt verantwoordelijkheid op binnen het projectteam en binnen onze interne organisatie. Ondernemingszin is een deel van jouw persoonlijkheid. Je communiceert vlot met verschillende stakeholders in het Nederlands en het Engels, mogelijks in het Frans.


Diverse projecten doorheen Europa maken het boeiend voor jou.

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij zorgen voor talrijke projecten en professionele uitdagingen waarin je jezelf kan uitleven en ontplooien. Ons team, vol geweldige collega’s, staat paraat om je een warm welkom te heten en zij zullen je met alle plezier bijstaan tijdens je opdrachten.


Kennisdelen staat hoog op de agenda binnen CANGURU, elkaar begeleiden is onze tweede natuur. Wij zorgen voor omkadering en coaching om jouw carrière vorm te geven in lijn met jouw ambities.

Bovendien geven we je de ruimte om actief deel te nemen aan onze interne werking, jouw visie en mening worden geapprecieerd.


Wij waarderen jouw harde werk en verwelkomen jou tot de CANGURU team. We organiseren tal van leuke (virtuele) fun-activiteiten zodat jij je kan uitleven en je collega’s nog beter kan leren kennen.


Uiteraard moet er ook brood op de plank komen, en geven buiten het bovenstaande een mooi loon, met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekeringspakket, bedrijfswagen, etc.

Thursday, 10 February 2022

Posting Date:

Hoe solliciteren?

Stuur je CV met een woordje uitleg via de knop hieronder

Werkt de knop niet?

Stuur dan direct een mailtje naar career@canguru.be

of bel +32 (0)15 64 86 96 voor meer informatie.

bottom of page