top of page
PinkShorts.png
Post-it.png

Dare to be DIFFERENT, join the GURUS

Junior SAP Technical Consultant

CANGURU… wie zijn we, wat doen we?

Wij zijn een jong en out-of-the box denkend Mechels IT-bedrijf gespecialiseerd in SAP-oplossingen voor bedrijven. CANGURU, deel van THE VALUECHAIN, werd opgestart in 2010. Sindsdien bouwen we volop aan een mooi portfolio en laten we een spoor van succesvolle projecten na.


Big enough to cure, small enough to care.  Als de Europese customer experience (CX) partner bij uitstek slaat Canguru, de brug tussen business en technologie met focus op de CX-processen. We onderzoeken waar innovatie maximaal rendeert, brengt nieuwe inzichten en ondersteunen bedrijven bij de verbetering van de dagelijkse processen in sales, e-commerce, marketing en service.


Door onze grote honger naar leuke uitdagingen, zijn we ook op zoek naar extra handen en (vooral) minds om deze tot een goed einde te brengen. Je kan onze consultants vinden op projecten met een focus op één van onderstaande zaken:

  • Customer Experience: toepassingen zoals      webshops, product configurator, software voor sales en marketing teams

  • Elke technologie in het ruimere SAP-landschap zoals de      klassieke ABAP (SAP’s eigen programmeertaal), de laatste JavaScript,      HTML5, SAPUI5/Fiori en verschillende SAP-integratieproducten


We hebben dus nog zekerplaats voor meer fijne collega’s! Jij misschien…?

Wat ga jij doen?

Een vliegende start is leuk voor jou, maar ook voor ons. We zorgen voor een kader en begeleiding zodat jij snel de verschillende technologieën die je nodig hebt als Technical SAP consultant onder de knie krijgt.


Binnen onze projecten ligt de technische focus op development en integratie. Als officiële SAP-partner introduceren we diverse SAP-oplossingen bij onze klanten. Je maakt deel uit van één van onze projectteams zodat je snel kennis kunt maken met de processen van onze klanten en met de diverse SAP-producten. Technische integratie van deze SAP-pakketten, met andere SAP modules en met diverse systemen wordt een essentieel onderdeel van jouw opdracht.


Als starter zijn er verschillende invalshoeken mogelijk. We gaan samen met jou op zoek naar het vakgebied waar jij het meest affiniteit mee hebt. Je werkt mee aan demosystemen (Fiori, UI5, SAP BPT,…) om presales te ondersteunen of je leert de technologie beheersen door support te leveren. Ter ondersteuning van bestaande projecten zien we jou graag een aantal cases uitwerken.


Onze experten zorgen ervoor dat jij - afhankelijk van jouw project – de juiste begeleiding krijgt om het product onder de knie te krijgen. Door jouw leergierigheid groei je snel tot een expert binnen jouw domein.

Wat verwachten we van jou? 

Na het afronden van jouw master- of bacheloropleiding in IT sta je te popelen om een uitdaging aan te gaan. Van programmeertalen als Java of JavaScript heb je de basis onder de knie, indien je enige kennis van SAP hebt, is dat een pluspunt.


Je bouwt actief nieuwe kennis op, vertaalt deze in de praktijk en aarzelt niet om deze met je collega’s te delen.


Tijdens je project denk je steeds in het belang van de klant en streef je naar een positieve user experience. Je hebt een gezonde dosis doorzettingsvermogen en je gaat ‘the extra mile’ om samen met het team de doelstellingen te halen.


Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels, Frans is een pluspunt. Diverse projecten doorheen Europa maken het boeiend voor jou.

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij zorgen voor talrijke projecten en professionele uitdagingen waarin je jezelf kan uitleven en ontplooien. Ons team, vol geweldige collega’s, staat paraat om je een warm welkom te heten en zij zullen je met alle plezier bijstaan tijdens je opdrachten.


Kennisdelen staat hoog op de agenda binnen CANGURU, elkaar begeleiden is onze tweede natuur. Wij zorgen voor omkadering en coaching om jouw carrière vorm te geven in lijn met jouw ambities.


Bovendien geven we je de ruimte om actief deel te nemen aan onze interne werking, jouw visie en mening worden geapprecieerd.


Wij waarderen jouw harde werk en verwelkomen jou tot de CANGURU team. We organiseren tal van leuke (virtuele) fun-activiteiten zodat jij je kan uitleven en je collega’s nog beter kan leren kennen.


Uiteraard moet er ook brood op de plank komen, en geven buiten het bovenstaande een mooi loon, met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekeringspakket, bedrijfswagen, etc.

Thursday, 10 February 2022

Posting Date:

Hoe solliciteren?

Stuur je CV met een woordje uitleg via de knop hieronder

Werkt de knop niet?

Stuur dan direct een mailtje naar career@canguru.be

of bel +32 (0)15 64 86 96 voor meer informatie.

bottom of page