top of page
PinkShorts.png
Post-it.png

Dare to be DIFFERENT, join the GURUS

Junior SAP Customer Experience Consultant

CANGURU… wie zijn we, wat doen we?

Wij zijn een jong en out-of-the box denkend Mechels IT-bedrijf gespecialiseerd in SAP-oplossingen voor bedrijven. CANGURU, deel van THE VALUECHAIN, werd opgestart in 2010. Sindsdien bouwen we volop aan een mooi portfolio en laten we een spoor van succesvolle projecten na.


Big enough to cure, small enough to care.  Als de Europese customer experience (CX) partner bij uitstek slaat Canguru, de brug tussen business en technologie met focus op de CX-processen. We onderzoeken waar innovatie maximaal rendeert, brengt nieuwe inzichten en ondersteunen bedrijven bij de verbetering van de dagelijkse processen in sales, e-commerce, marketing en service.


Door onze grote honger naar leuke uitdagingen, zijn we ook op zoek naar extra handen en (vooral) minds om deze tot een goed einde te brengen. Je kan onze consultants vinden op projecten met een focus op één van onderstaande zaken:

  • Customer Experience: toepassingen zoals      webshops, product configurator, software voor sales en marketing teams

  • Elke technologie in het ruimere SAP-landschap zoals de      klassieke ABAP (SAP’s eigen programmeertaal), de laatste JavaScript,      HTML5, SAPUI5/Fiori en verschillende SAP-integratieproducten


We hebben dus nog zekerplaats voor meer fijne collega’s! Jij misschien…?

Wat ga jij doen?

Een vliegende start is leuk voor jou en ook voor ons. We zorgen voor een kader en de juiste begeleiding zodat jij snel de knepen van het SAP Cx consultancy vak leert.


Onze projecten kunnen focussen een breed gamma toepassingen binnen de Cx portfolio: SAP Sales Cloud  is de Customer Relationship Management tool, SAP Service Cloud zorgt voor begeleiding van een service proces en SAP CPQ ondersteunt een configuratie tot offerte proces.


We leggen ons toe op de roll out en de integratie van deze pakketten, onderling, met SAP ERP modules en met diverse andere systemen.


Als starter zijn er verschillende invalshoeken mogelijk. We gaan op zoek naar het vakgebied waar jij het meest affiniteit mee hebt. Je werkt mee aan demosystemen om presales te ondersteunen of je leert de technologie beheersen via een support functie. Daarnaast creëren we de opportuniteit om jou een aantal cases te laten uitwerken ter ondersteuning of aanvulling van bestaande projecten.

Je maakt deel uit van één van onze projectteams zodat je snel kennis kunt maken met de processen van onze klanten en met het SAP Cx productgamma.


Onze experten zorgen ervoor dat jij - afhankelijk van jouw project – de juiste begeleiding krijgt om de diverse SAP toepassingen te beheersen. Door jouw leergierigheid groei je snel tot een expert binnen het domein.

Wat verwachten we van jou? 

Na het afronden van jouw master- of bacheloropleiding in IT sta je te popelen om een uitdaging aan te gaan. Ben je gebeten door de IT microbe? Heb je zin om als technisch of functioneel consultant aan de slag te gaan.


Tijdens je project denk je steeds in het belang van de klant en streef je naar een positieve user experience. Je hebt een gezonde dosis doorzettingsvermogen en je gaat ‘the extra mile’ om samen met het team de doelstellingen te halen.


Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels, Frans is een pluspunt. Diverse projecten doorheen Europa maken het boeiend voor jou.

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij zorgen voor talrijke projecten en professionele uitdagingen waarin je jezelf kan uitleven en ontplooien. Ons team, vol geweldige collega’s, staat paraat om je een warm welkom te heten en zij zullen je met alle plezier bijstaan tijdens je opdrachten.


Kennisdelen staat hoog op de agenda binnen CANGURU, elkaar begeleiden is onze tweede natuur. Wij zorgen voor omkadering en coaching om jouw carrière vorm te geven in lijn met jouw ambities.

Bovendien geven we je de ruimte om actief deel te nemen aan onze interne werking, jouw visie en mening worden geapprecieerd.


Wij waarderen jouw harde werk en verwelkomen jou tot de CANGURU team. We organiseren tal van leuke (virtuele) fun-activiteiten zodat jij je kan uitleven en je collega’s nog beter kan leren kennen.


Uiteraard moet er ook brood op de plank komen, en geven buiten het bovenstaande een mooi loon, met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekeringspakket, bedrijfswagen, etc.

Thursday, 10 February 2022

Posting Date:

Hoe solliciteren?

Stuur je CV met een woordje uitleg via de knop hieronder

Werkt de knop niet?

Stuur dan direct een mailtje naar career@canguru.be

of bel +32 (0)15 64 86 96 voor meer informatie.

bottom of page