• Sofie B.

Jump For Life – 2019

Updated: May 25


Op donderdag 19 december 2019 organiseren wij alweer de vierde editie van Jump for Life! Ook dit jaar wordt Jump for Life een gezellige afterwork drink & party op ons kantoor, waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat.

Voor een bijdrage van 20€ kan je een bezoekje brengen aan de hamburger-foodtruck op onze parking en een 2-tal glaasjes heffen met collega’s, vrienden en familie! Ter plaatse kan je uiteraard nog extra consumpties aankopen, of een dessertje van ons dessertenbuffet.

Voor kindjes onder de 12 jaar vragen we €10.

De volledige opbrengst gaat naar het goede doel en zal bovendien ook nog eens verdubbeld worden door CANGURU.

Debra Belgium

Dit jaar kiezen we voor Debra Belgium vzw als goede doel. Debra is een organisatie die zich inzet voor mensen met Epidermolysis Bullosa.

Epidermolysis Bullosa (EB) is een zeldzame huidziekte. De oorzaak is een genetische fout, waardoor de huidlagen makkelijk loskomen. Zo ontstaan blaren op de huid of op de slijmvliezen.

De wondzorg is pijnlijk en duurt lang, elke dag opnieuw. EB veroorzaakt veel pijn en jeuk, soms ook ernstige infecties en letsels. Er bestaat nog geen medicijn om EB te genezen.

Debra brengt EB-patiënten met elkaar in contact. Zij en hun gezinnen wisselen praktische tips uit en vinden steun bij elkaar. Debra informeert EB-patiënten en hun omgeving via haar website, nieuwsbrieven en Facebookpagina.

De behandeling van EB is complex en duur. Debra ijvert voor betere en betaalbare zorg. In UZ Leuven is er een EB-team met verpleegkundigen, artsen en paramedici. Debra ondersteunt hen financieel.

We kiezen voor dit goede doel, omdat één van onze collega’s een nichtje heeft met EB. Op deze manier willen wij de familie van onze collega een hart onder de riem steken.

Praktisch

  1. Locatie: CANGURU kantoren, Schaliënhoevedreef 20D, Mechelen.

  2. Er is voldoende parkeerplaats.

  3. Welkom vanaf 17u!

  4. Inschrijven

Tot slot nog een weetje: waarom heet dit evenement “Jump for Life”?

Wel, ten eerste omdat we deze actie doen in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel, ook wel “Music for Life” genoemd. En ten tweede, omdat de mensen die bij Canguru werken ook wel eens “jumpers” worden genoemd, omwille van hun zonnige karakter, en hun goesting om op regelmatige basis in nieuwe avonturen te springen bij onze klanten!

0 views
sap-partner-300x251.png

Schaliënhoevedreef 20d

2800 Mechelen 

Belgium

©2020 by Canguru.

  • Instagram
Let's talk