• Sofie B.

Jump For Life – 2018

Updated: May 25

Op donderdag 20 december 2018 organiseren wij de derde editie van Jump for Life!  Ook dit jaar wordt Jump for Life een gezellige afterwork drink & party op ons nieuw ingerichte kantoor, waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat.

Voor een bijdrage van 20€ kan je een bezoekje brengen aan de hamburger-foodtruck op onze parking en een 2-tal glaasjes heffen met collega’s, vrienden en familie! Ter plaatse kan je uiteraard nog extra consumpties aankopen, of een wafel voor de zoetekauwen die graag een dessertje willen.

Voor kindjes onder de 12 jaar vragen we €10.

De volledige opbrengst gaat naar het goede doel en zal bovendien ook nog eens verdubbeld worden door Canguru. Dat wil zeggen dat er per aanwezige persoon minstens 40€ integraal naar het goede doel gaat!!

Het Veer

Dit jaar kiezen we voor Het Veer Therapeutisch kinderdagverblijf als goede doel.  Het Veer is een centrum voor kinderen met ontwikkelingsproblemen dat zich ontfermt over kinderen met mentale en fysische beperkingen.

Elke groep wordt als een klein klasje beschouwd, waarin kinderen met dezelfde ‘mentale’ leeftijd samen de tijd doorbrengen. Kinesitherapie, logopedie, ergotherapie,… worden afgewisseld met educatieve spelletjes.

We kiezen voor dit goede doel, omdat één van de zoontjes van onze (ondertussen ex-)collega Bart bij dit kinderdagverblijf terecht kan en hier ook al grote vorderingen heeft gemaakt.  Op deze manier willen wij Bart en zijn familie een hart onder de riem steken.

Praktisch

  1. Locatie: Kantoor Canguru Solutions, Schaliënhoevedreef 20D, Mechelen.

  2. Er is voldoende parkeerplaats.

  3. Welkom vanaf 17u!

  4. Inschrijven !

Tot slot nog een weetje: waarom heet dit evenement “Jump for Life”?

Wel, ten eerste omdat we deze actie doen in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel, ook wel “Music for Life” genoemd. En ten tweede, omdat de mensen die bij Canguru werken ook wel eens “jumpers” worden genoemd, omwille van hun zonnige karakter, en hun goesting om op regelmatige basis in nieuwe avonturen te springen bij onze klanten!

0 views
sap-partner-300x251.png

Schaliënhoevedreef 20d

2800 Mechelen 

Belgium

©2020 by Canguru.

  • Instagram
Let's talk