top of page
PinkShorts.png
Post-it.png

Dare to be DIFFERENT, join the GURUS

Jumpstarting HR trainee

CANGURU… wie zijn we, wat doen we?

Wij zijn een jong en out-of-the box denkend Mechels IT-bedrijf gespecialiseerd in SAP-oplossingen voor bedrijven. CANGURU werd opgestart in 2010. Sindsdien bouwen we volop aan een mooi portfolio en laten we een spoor van succesvolle projecten na. Door onze grote honger

naar leuke uitdagingen, zijn we ook op zoek naar extra handen en (vooral) minds om deze tot een goed einde te brengen. Ondertussen zijn we gegroeid tot een team van meer dan 80 toffe en gedreven consultants. Je kan onze consultants vinden op projecten met een focus op één van

onderstaande zaken:

 • Customer Experience: toepassingen zoals webshops, product configurator, software voor sales- en marketingteams

 • S/4HANA: de SAP ERP oplossing voor alles van boekhouding, aankoop- en verkoopprocessen, productie en logistiek

 • Elke technologie in het ruimere SAP-landschap, zoals de klassieke ABAP (SAP’s eigen programmeertaal), de laatste JavaScript, HTML5, SAPUI5/Fiori en verschillende SAPintegratieproducten

 • Analytics-toepassingen die rapporteren over alle processen in een bedrijf en gekoppeld worden aan echte Data Science en Machine Learning

We hebben dus zeker nog plaats voor meer fijne collega’s! Jij misschien…?

Wat ga jij doen?

 • Je staat te popelen om de kennis die je al opbouwde tijdens jouw opleiding te toetsen aan de bedrijfsrealiteit

 • Je hebt zin om samen te werken met diverse mensen binnen HR en de business.

 • Nieuwe ideeën en invalshoeken zijn we niet vies van, vuur je creativiteit maar

Wat verwachten we van jou? 

 • We coveren het volledige HR-proces, denk aan: rekrutering, payroll, benefits en people development. We bieden je de kans om in de verschillende takken mee te draaien en, afhankelijk van het project, je eigen stempel te drukken.

 • Je maakt deel uit van het team en neemt een volwaardige rol op.

 • Binnen rekrutering beheer je mee onze vacaturepostings en doen we beroep op jouw creativiteit om ons communicatiemateriaal up-to-date te houden.

 • Je kan de first point of contact voor kandidaten zijn en je helpt mee om de database up-to-date te houden.

 • Binnen het administratieve luik van HR krijg je de kans de operationele taken mee te volgen en erbij te assisteren.

 • Daarnaast betrekken we jou in tactische projecten en kan jij je hier, dankzij opzoekwerk, verder in verdiepen en zowel jezelf als ons wijzer maken.

 • Ook people development geeft veel ruimte om ideeën op te doen. Je kan ondersteunen in de uitbouw ervan, helpen bij het onderhoud van systemen en nieuwe inzichten op ons afvuren.

 • Met andere woorden: er zijn nog diverse invalshoeken mogelijk. Samen met jou gaan we op zoek naar het domein waar jij de meeste affiniteit mee hebt en maken daar samen jouw stageproject van.

Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op en stel je kandidaat als Jumpstarting HR Trainee!

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij zorgen voor talrijke projecten en professionele uitdagingen waarin je jezelf kan uitleven en ontplooien. Ons team, vol geweldige collega’s, staat paraat om je een warm welkom te heten en zij zullen je met alle plezier bijstaan tijdens je opdrachten.

Bovendien geven we je de ruimte om actief deel te nemen aan onze interne werking, jouw visie en mening worden geapprecieerd.

Wij waarderen jouw harde werk en verwelkomen jou tot team CANGURU. We organiseren tal van leuke (virtuele) fun-activiteiten zodat jij je kan uitleven en je collega’s nog beter kan leren kennen.

Saturday, 18 December 2021

Posting Date:

Hoe solliciteren?

Stuur je CV met een woordje uitleg via de knop hieronder

Werkt de knop niet?

Stuur dan direct een mailtje naar career@canguru.be

of bel +32 (0)15 64 86 96 voor meer informatie.

bottom of page