PinkShorts.png
Post-it.png

Dare to be DIFFERENT, join the GURUS

SAP Technical Consultant

CANGURU… wie zijn we, wat doen we?

Wij zijn een jong en out-of-the box denkend Mechels IT-bedrijf gespecialiseerd in SAP-oplossingen voor bedrijven. CANGURU werd opgestart in 2010. Sindsdien bouwen we volop aan een mooi portfolio en laten we een spoor van succesvolle projecten na. Door onze grote honger naar leuke uitdagingen, zijn we ook op zoek naar extra handen en (vooral) minds om deze tot een goed einde te brengen. Ondertussen zijn we gegroeid tot een team van meer dan 80 toffe en gedreven consultants. Je kan onze consultants vinden op projecten met een focus op één van onderstaande zaken:

  • Customer Experience: toepassingen zoals webshops, product configurator, software voor sales en marketing teams

  • S/4HANA: de SAP ERP oplossing voor alles van boekhouding, aankoop- en verkoopprocessen, productie en logistiek

  • Elke technologie in het ruimere SAP-landschap zoals de klassieke ABAP (SAP’s eigen programmeertaal), de laatste JavaScript, HTML5, SAPUI5/Fiori en verschillende SAP-integratieproducten

  • Analytics-toepassingen die rapporteren over alle processen in een bedrijf en gekoppeld worden aan echte Data Science en Machine Learning

We hebben dus zeker nog plaats voor meer fijne collega’s! Jij misschien…?

Wat ga jij doen?

Binnen het IT-landschap van onze klanten en projecten leg jij je toe op de technische uitdagingen. Je ontwerpt en bouwt SAP-applicaties die de bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tillen. Je maakt gebruik van technologieën zoals Object Oriented ABAP, Core Data Services en Workflow. Daarnaast komen OData services (gateway) en Fiori/UI5 regelmatig aan bod.


Samen met onze functionele consultants organiseer je workshops om vereisten van de klant beter te begrijpen. Jij focust op het ontwerpen van de toepassingen, het implementeren, het testen en het onderhouden ervan.


We rekenen erop dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen jouw domein en je kennis en ervaring deelt met collega’s.

Wat verwachten we van jou? 

Businessprocessen in SAP hebben voor jou weinig geheimen. Je hebt ervaring opgebouwd in development met Object Oriented ABAP, Core Data Services en Workflow. Je bezit een goede kennis en hands-on ervaring met OData services (Gateway) en Fiori/UI5. Heb je bovendien ervaring met Business Technology Platform of kennis van Cx portfolio dan is dat een sterk voordeel.


Je communiceert vlot met verschillende stakeholders in het Nederlands en het Engels, mogelijks in het Frans. Diverse projecten doorheen Vlaanderen en Brussel maken het boeiend.

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij zorgen voor talrijke projecten en professionele uitdagingen waarin je jezelf kan uitleven en ontplooien. Ons team, vol geweldige collega’s, staat paraat om je een warm welkom te heten en zij zullen je met alle plezier bijstaan tijdens je opdrachten.


Kennisdelen staat hoog op de agenda binnen Canguru, elkaar begeleiden is onze tweede natuur. Wij zorgen voor omkadering en coaching om jouw carrière vorm te geven in lijn met jouw ambities.

Bovendien geven we je de ruimte om actief deel te nemen aan onze interne werking, jouw visie en mening worden geapprecieerd.


Wij waarderen jouw harde werk en verwelkomen jou tot de Canguru Familie. We organiseren tal van leuke (virtuele) fun-activiteiten zodat jij je kan uitleven en je collega’s nog beter kan leren kennen.

Uiteraard moet er ook brood op de plank komen, en geven buiten het bovenstaande ook een mooi loon met tal van extralegale voordelen.

Wednesday, 28 April 2021

Posting Date:

Hoe solliciteren?

Stuur je CV met een woorje uitleg met knop hieronder

Werkt de knop niet?

Stuur dan direct een mailtje naar career@canguru.be

of bel Wout Doms voor meer informatie: +32 475 89 00 97