PinkShorts.png
Post-it.png

Dare to be DIFFERENT, join the GURUS

SAP Integration Consultant

CANGURU… wie zijn we, wat doen we?

Wij zijn een jong en out-of-the box denkend Mechels IT-bedrijf gespecialiseerd in SAP-oplossingen voor bedrijven. CANGURU werd opgestart in 2010. Sindsdien bouwen we volop aan een mooi portfolio en laten we een spoor van succesvolle projecten na. Door onze grote honger naar leuke uitdagingen, zijn we ook op zoek naar extra handen en (vooral) minds om deze tot een goed einde te brengen. Ondertussen zijn we gegroeid tot een team van meer dan 80 toffe en gedreven consultants. Je kan onze consultants vinden op projecten met een focus op één van onderstaande zaken:

  • Customer Experience: toepassingen zoals webshops, product configurator, software voor sales en marketing teams

  • S/4HANA: de SAP ERP oplossing voor alles van boekhouding, aankoop- en verkoopprocessen, productie en logistiek

  • Elke technologie in het ruimere SAP-landschap zoals de klassieke ABAP (SAP’s eigen programmeertaal), de laatste JavaScript, HTML5, SAPUI5/Fiori en verschillende SAP-integratieproducten

  • Analytics-toepassingen die rapporteren over alle processen in een bedrijf en gekoppeld worden aan echte Data Science en Machine Learning

We hebben dus zeker nog plaats voor meer fijne collega’s! Jij misschien…?

Wat ga jij doen?

Aan de hand van de nieuwste SAP technologieën zoals SAP Integration Suite en SAP Process Orchestration zorg jij voor een feilloze integratie van diverse toepassingen. Je gaat binnen het project op zoek naar de optimale architectuur en interfacing om een innovatieve oplossing af te leveren.


Samen met onze functionele consultants neem je deel aan workshops om klantennoden beter te begrijpen. Jij legt je toe op de technische interpretatie van de specificaties en op de synergie tussen de systemen. Jouw focus tijdens een project is systeemperformantie, datakwaliteit en databeveiliging.


Het spreekt voor zich dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen jouw domein en je kennis en ervaring deelt met collega’s.

Wat verwachten we van jou? 

SAP Process Orchestration of SAP Integration Suite (BTP) heeft voor jou weinig geheimen. Je kan vlot overweg met dataprotocollen: SOAP, REST, OData, … .

Als je bovendien vertrouwd bent met Object Oriented ABAP, Core Data Services, Workflow, OData services (Gateway) of Fiori/UI5 is dat een pluspunt.


In Business processen in SAP vind je vlot de weg. Heb je ervaring met het SAP Business Technology Platform dan is dat meegenomen.


Je beweegt je vlot in de klant omgeving en gaat makkelijk in interactie.

Je communiceert vlot met een divers publiek in het Nederlands en het Engels, in het Frans is een pluspunt. Diverse projecten doorheen Vlaanderen en Brussel maken het boeiend.

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij zorgen voor talrijke projecten en professionele uitdagingen waarin je jezelf kan uitleven en ontplooien. Ons team, vol geweldige collega’s, staat paraat om je een warm welkom te heten en zij zullen je met alle plezier bijstaan tijdens je opdrachten.


Kennisdelen staat hoog op de agenda binnen Canguru, elkaar begeleiden is onze tweede natuur. Wij zorgen voor omkadering en coaching om jouw carrière vorm te geven in lijn met jouw ambities.

Bovendien geven we je de ruimte om actief deel te nemen aan onze interne werking, jouw visie en mening worden geapprecieerd.


Wij waarderen jouw harde werk en verwelkomen jou tot de Canguru Familie. We organiseren tal van leuke (virtuele) fun-activiteiten zodat jij je kan uitleven en je collega’s nog beter kan leren kennen.

Uiteraard moet er ook brood op de plank komen, en geven buiten het bovenstaande ook een mooi loon met tal van extralegale voordelen.

Wednesday, 28 April 2021

Posting Date:

Hoe solliciteren?

Stuur je CV met een woorje uitleg met knop hieronder

Werkt de knop niet?

Stuur dan direct een mailtje naar career@canguru.be

of bel Wout Doms voor meer informatie: +32 475 89 00 97